Темперни Бои PELIKAN 25ml

Темперни Бои PELIKAN 25ml – темперни бои од највисок квалитет кои се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови.

 

Shopping Cart
Scroll to Top