Sale!

ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN 490

ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN

 

ПЕЛИКАН текстмаркер од највисок квалитет за маркирање и подвлекување на текст. Има флуросцентно мастило кое остава јасен траг и брзо се суши на хартијата за да не дојде до размачкување. Може да се користи на сите видови на хартија. Достапен во повеќе бои.

40 ден

ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN 490

Одбери Боја

Жолта, Зелена, Портокалова, Розева, Сина

Shopping Cart
Scroll to Top