Sale!

ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN ПАСТЕЛ

ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN ПАСТЕЛ

 

ПЕЛИКАН текстмаркер од највисок квалитет за маркирање и подвлекување на текст. Има нежни пастелни бои кои сепак оставаат јасен траг и брзо се сушат на хартијата за да не дојде до размачкување. Може да се користи на сите видови на хартија. Достапен во повеќе пастелни бои.

50 ден

ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN ПАСТЕЛ

Одбери Боја

Peach Пастел, Жолта Пастел, Зелена Пастел, Лавандер, Пинк Пастел, Плава Пастел

Shopping Cart
Scroll to Top