СУПЕР (СЕКУНДАРЕН) ЛЕПАК PELIKAN – 3gr

СЕКУНДАРЕН ЛЕПАК PELIKAN – 3gr

 

СЕКУНДАРЕН ЛЕПАК PELIKAN – 3gr. Исклучително јак. Екстремно брзо лепи и се суши. Наменет за керамика, порцелан, гума, кожа, камен, стакло, хартија, картон, плута… Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Shopping Cart
Scroll to Top