СПОЈУВАЛКИ

СПОЈУВАЛКИ

 

СПОКУВАЛКИ направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии.

Димензии: 28mm , 33mm , 50mm , 80mm

Shopping Cart
Scroll to Top