Споменар – ЗОО

СПОМЕНАР А5 – ЗОО ПРЕМИУМ

 

Формат:  А5 (145×205) тврди корици

Листови: 80 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак + блиндрук / 4+0 / ластик

Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

 

Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

Shopping Cart
Scroll to Top