СМАРТ ТЕТРАТКА – SHINE SCHOOL (А4)

ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – SCHOOL SHINE ПРЕМИУМ

Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

 

Формат: A4 (205×297) – меки корици / А4 – тврди корици / А5 – тврди корици

Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Корица:  Глитер Корица 250 g/m² / 4+0

Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

Линијатура: линии / коцки

*оваа серија е достапна и во А4 формат со тврди корици (Картон 1,5 mm + Глитер Корица 130 g/m²)

*оваа серија е достапна и во А5 формат со тврди корици (Картон 1,5 mm + Глитер Корица 130 g/m²)

 

Пакување:

( A4 MK ) Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

( A4 TK ) Фолија/кутија/палета: 5/15/1440 парчиња

( A5 TK ) Фолија/кутија/палета: 5/30/2880 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

Shopping Cart
Scroll to Top