СМАРТ ТЕТРАТКА – РИМАЦ АВТОМОБИЛИ (А4 / А5)

ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – РИМАЦ АВТОМОБИЛИ ЛИЦЕНЦА

Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

 

Формат: A4 (205×297) / А5 (145×205) – меки корици

Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

Корица:  300 g/m² хартија / Мат Пластификација + УВ лак / 4+1

Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

Линијатура: линии / коцки

 

Пакуваање:

(А4) Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

(А5) Фолија/кутија/палета : 10 / 120 / 5760 парчиња

 

→Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

Shopping Cart
Scroll to Top