СКАЛПЕЛ ПРЕЦИЗЕН OFFISHOP

СКАЛПЕЛ ПРЕЦИЗЕН ОФФИШОП

 

СКАЛПЕЛ ПРЕЦИЗЕН ОФФИШОП – скалпел со врвен квалитет за прецизно сечење. Имаат сечиво од нерѓосувачки челик и гумирана ергономска дршка.

 

Shopping Cart
Scroll to Top