Сет Сликовници – Дина и Додо

СЕТ ОД ЧЕТИРИ СЛИКОВНИЦИ ДИНА И ДОДО 

Димензии: 210х210
Корица: мека
Страни: (96) 24 + 24 + 24 + 24
 
Комплет од 4 едукативни сликовници за деца со Дина и Додо. 

 

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.

472 ден

Shopping Cart
Scroll to Top