СЕЛОТЕЈП 15мм х 30м

СЕЛОТЕЈП 15мм х 30м

 

СЕЛОТЕЈП ТРАКА 15мм х 30м. Издржлива и квалитетна трака за лепење и пакување. Лепи на секоја површина.

Shopping Cart
Scroll to Top