РЕФИЛ PELIKAN ( ХЕМИСКО ПЕНКАЛО / РОЛЕР )

 

РЕФИЛ за Хемиско Пенкало Пеликан 337 

достапно во повеќе бои (плава / црвена / црна) и повеќе дебелини на мина (F / M / B)

 

РЕФИЛ за Хемиско Пенкало Пеликан 38 

достапно во повеќе бои (плава / црвена / црна) и повеќе дебелини на мина (F / M / B)

 

РЕФИЛ за Ролер Пеликан 338 

достапно во повеќе бои (плава / црна) и повеќе дебелини на мина (F / M / B)

Shopping Cart
Scroll to Top