РАНЕЦ СО ТРКАЛЦА – TEENAGE PRAISLEY

РАНЕЦ СО ТРКАЛЦА S-COOL (TROLLEY) – TEENAGE PRAISLEY

 

S-cool ТИНЕЈЏ колекцијата на ранци со тркалца се истакнува со својот висок квалитет на изработка и материјали. Овие ранци имаат големи тркала, простран внатрешен простор со повеќе внатрешни и странични прегради и џебови, како и висококвалитета алуминиумска рачка со можност за подесување. Големите тркала го прават лесно и комотно качувањето преку скали или влечкањето по било каква површина. Големиот број внатрешни џебови и пригради овозможуваат простор за складирање на сите неопходни гаџети како, лаптоп, мобилен телефон, новчаник, привезоци итн.

Оваа серија е достапна во повеќе различни дизајни, женски и машки.

 

Карактеристики:

– Димензии: 48 x 32 x 23 cm

– Висококвалитетен водоотпорен материјал 600D

– Големи тркала

– Пространи прегради + дополнителни внатрешни и странични џебови и организери

– Преграда за Лаптоп (15′)

– Декоративни гумирани патенти

 

→ Погледнете ги и останатите РАНЦИ од нашите колекции ←

Shopping Cart
Scroll to Top