РАНЕЦ СО ТРКАЛЦА – SPEED RACING

РАНЕЦ СО ТРКАЛЦА (TROLLEY) – SPEED RACING

S-cool колекцијата на ранци со тркалца е посебно дизајнирана за децата од најмала возраст (предшколска и први години од основно образование) Може да се вози на тркалцата или да се носи како обичен ранец.

Ранецот е направен од високвалитетен водоотпорен материјал (600D PVC). Има три различни предни прегради и уште две странични за шишиња. Дополнително, целосно е обложен со рефлектирачка безбедносна лента 360˚.

Оваа серија е достапна во 4 различни дизајни, 2 женски и 2 машки

 

Карактеристики:

– Димензии: 44 cm x 29 cm x 19.5 cm

– Силиконски тркалца

– Подесување на прерамките за рамениците

– Ојачани рачки

– Водоотпорен материјал

– Рефлектирачка безбедносна лената 360˚

– Декоративни гумирани патенти

 

→ Погледнете ги и останатите РАНЦИ од нашите колекции ←

Shopping Cart
Scroll to Top