Sale!

РАНЕЦ АНАТОМСКИ – Minnie Mouse – Disney

АНАТОМСКИ РАНЕЦ – Мини Маус – Disney

 

Ранец со Анатомска поддршка за грбот и многу мала тежина (680 g) за да не претставува дополнителен напор за грбот на ученикот.

Направен од квалитетен водоотпорен материјал за заштита на книгите од дожд и дополнително е зацрврстен на долниот дел. Ранецот има 3 прегради, уште неколку дополнителни џебови и рефлектирачки материјали за во темница.

 

Димензии: 42х34х 20

Тежина: 680 g

 

1,390 ден

РАНЕЦ АНАТОМСКИ – Minnie Mouse – Disney

Shopping Cart
Scroll to Top