ПРЕДШКОЛСКО РАНЧЕ СО ИГРАЧКА – ЗАЈЧЕ (BABY ANIMALS)

ПРЕДШКОЛСКО РАНЧЕ СО ИГРАЧКА – ЗАЈЧЕ – BABY ANIMALS

 

Не дозволувајте вашите најмили да останат без својата омилена плишана играчка. Ова ранче на вашето дете ќе му овозможи секогаш да ја има својата омилена играчка со себе каде и да биде. Играчката се вади кога детето ќе сака да си поигра со нејзе и потоа може да се врати во специјално направената преграда.

Ранецот е направен од висококвалитетни материјали и има една пространа преграда. Прерамките се обложени за дополнителна мекост при носење на ранчето.

→ Погледнете ги и останатите РАНЦИ од нашата програма ←

Shopping Cart
Scroll to Top