ПРЕДШКОЛСКО РАНЧЕ – ЛАВЧЕ SC1047

ПРЕДШКОЛСКО РАНЧЕ –  ЛАВЧЕ – МОЕТО ПРВО РАНЧЕ

(8 различни дизајни)

 

Серијата “МОЕТО ПРВО РАНЧЕ” е направена од посебен материјал кој е квалитетен, водоотпорен и многу лесен со цел детето да не чувствува никаква тежина на себе. Грбот на ранецот е дополнително појачан за поголема удобност при носење. 

Ранецот е со атрактивен и модерен дизајн што сам по себе го прави интересен за секое дете. Има една главна широка преграда, дополнително уште една мала однапред и уште два странични џеба за шишиња. Прерамките се подесуваат по желба. Ранецот има и рефлектирачи материјали за во темница. 

Димензии: 31 x 24 x 9 cm

 

→ Погледнете ги и останатите РАНЦИ од нашата колекција ←

Shopping Cart
Scroll to Top