ПРЕДШКОЛСКО РАНЧЕ ИГРАЧКА – МЕЧЕ (BABY ANIMALS)

ПРЕДШКОЛСКО РАНЧЕ ИГРАЧКА – МЕЧЕ ПЛАВО/РОЗЕВО – BABY ANIMALS

 

Ова ранче на вашето дете ќе му овозможи секогаш и секаде да ја има својата омилена играчка со себе. Плишано ранче со дополнителни светкави детали кое е многу меко и удобно за носење.

Ранецот е направен од висококвалитетни материјали и има една пространа преграда. Прерамките се обложени за дополнителна мекост при носење на ранчето.

→ Погледнете ги и останатите РАНЦИ од нашата програма ←

Shopping Cart
Scroll to Top