ПРЕДШКОЛСКО РАНЧЕ ИГРАЧКА – КУЧЕ (BABY ANIMALS)

ПРЕДШКОЛСКО РАНЧЕ ИГРАЧКА – КУЧЕ – BABY ANIMALS

 

 Ова ранче на вашето дете ќе му овозможи секогаш и секаде да ја има својата омилена играчка со себе. Целосно плишано ранче кое е многу меко и удобно за носење. Не дозволувајте вашите најмили да останат без својата омилена плишана играчка.

Ранецот е направен од висококвалитетни материјали и има една пространа преграда. Прерамките се обложени за дополнителна мекост при носење на ранчето.

→ Погледнете ги и останатите РАНЦИ од нашата програма ←

Shopping Cart
Scroll to Top