ПРЕДШКОЛСКО РАНЧЕ – ЗЕБРА

ПРЕДШКОЛСКО РАНЧЕ – ЗЕБРА

 

Овие предшколски ранци се направени од водоотпорен, квалитететн материјал кој е многу лесен со цел детето да не чувствува никаква тежина на себе. Димензиите на овој ранец се прилагодени за децата на оваа возраст

Ранецот е со неодолив 3Д дизајн што сам по себе го прави интересен за секое дете. Има една главна преграда со патент,  и уште два странични џеба за шишиња. 

Димензии: 25 x 29 x 10 cm

 

→ Погледнете ги и останатите РАНЦИ од нашата колекција ←

Shopping Cart
Scroll to Top