ПОЛИЦА ЗА ДОКУМЕНТИ 3/1

ПОЛИЦА ЗА ДОКУМЕНТИ 3/1

Жичана полица за документи изработена од квалитетна жица. Полици за складирање различни документи на 3 нивоа. Секое ниво има механизам за полесно извлекување на полиците. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Достапна во 2 бои – црна и сива.

Shopping Cart
Scroll to Top