ПЛУТАНА ТАБЛА

ПЛУТАНА ТАБЛА

 

ПЛУТАНА ТАБЛА со дрвени рабови и држачи за ѕид. Закачете си потсетнци на нејзе или оставете им некаква порака на колегите. Достапна е во повеќе димензи.

 

→ Проверете ги и останатите табли од нашата понуда ←

Shopping Cart
Scroll to Top