ПЛАСТИЧНА ОСТРИЛКА ДУПЛА – S-COOL

ПЛАСТИЧНА ОСТРИЛКА СКУЛ ДУПЛА – SC335

 

Квалитетна пластична острилка со интересен изглед и светли бои. Има металнно сечиво од нерѓосувачки челик. Заради малите димензии може да може да ја собере во секој прибор.

 

→ Проверете ги и останатите острилки од нашата понуда ←

 

Shopping Cart
Scroll to Top