ПЛАСТЕЛИН S-COOL – CART

ПЛАСТЕЛИН S-Cool – 10 бои

 

ПЛАСТЕЛИН СКУЛ со висок квалитет и јаки бои спакуван во картонско пакување. Пластелинот им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми. Материјалот од кој е направен е мек и лесен за обликување.

Атрактивниот и модерен дизајн на пакувањето ги прави интересни за секое дете.

Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.

 

Shopping Cart
Scroll to Top