Sale!

ПЛАСТЕЛИН – S-Cool 200 гр

ПЛАСТЕЛИН – S-Cool 200 гр (10 бои)

 

ПЛАСТЕЛИН СКУЛ со висок квалитет и јаки бои. Пластелинот им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми. Материјалот од кој е направен е мек и лесен за обликување.

Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.

 

70 ден

ПЛАСТЕЛИН – S-Cool 200 гр

Shopping Cart
Scroll to Top