ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – OFFISHOP

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – ОФФИШОП

 

Оффишоп перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Има заоблен врв. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

Дебелина на траг: 1,5 mm.

Достапен во повеќе различни бои.

Shopping Cart
Scroll to Top