ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР ( БЕЛ-СРЕБРЕН-ЗЛАТЕН )

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР ( БЕЛ-СРЕБРЕН-ЗЛАТЕН ) ОФФИШОП

 

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР ( БЕЛ-СРЕБРЕН-ЗЛАТЕН ) – перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Остава интензивен траг и боја. Дебелина на траг 1,5мм. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

Shopping Cart
Scroll to Top