Пенкало Pelikan – Jazz Pastel Blue

Пенкало Pelikan – Jazz Pastel Blue

 

Висококвалитетно метално пенкало од германскиот бренд Pelikan. Елегантниот и модерен изглед го прават ова пенкало идеално доколку сакате да оставите посебен впечаток во секоја прилика.

Достапно во повеќе бои.

340 ден

Пенкало Пеликан Jazz Pastel Blue

пенкала за поклон

Поклон Ексклузивни Пенкала

Shopping Cart
Scroll to Top