Пенкало Pelikan – Jazz Black

Пенкало Pelikan – Jazz Black

 

Висококвалитетно метално пенкало од германскиот бренд Pelikan. Елегантниот и модерен изглед го прават ова пенкало идеално доколку сакате да оставите посебен впечаток во секоја прилика.

Достапно во повеќе бои.

340 ден

Пенкало Пеликан Jazz Black

пенкала за поклон

Поклон Ексклузивни Пенкала

Shopping Cart
Scroll to Top