ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО – PELIKAN 4001

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО – PELIKAN 4001

 

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО – PELIKAN 4001 – патрони со мастило кое остава силна трага при пишување и брзо се суши на хартијата за да не дојде до размачкување.

Достапни два вида: TP/6 и GTP/5

 

Shopping Cart
Scroll to Top