ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО – OFFISHOP

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО – OFFISHOP

 

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО – OFFISHOP – патрони со мастило во практично пакување за чување. Брзо се суши кога ќе се нанесе на хартија за да не дојде до размачкување.

Боја: плава

 

Shopping Cart
Scroll to Top