ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО TP6

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО TP6 – ПЕЛИКАН.

Патрони за налив перо од германскиот производител Пеликан.

Пакување од 6 патрони. Достапни бои: сина и црна,.

50 ден

ПАТРОНИ ЗА НАЛИВ ПЕРО TP6 – ПЛАВИ ПЕЛИКАН

ПЕНКАЛА ПЕЛИКАН

Одбери Боја

Сина, Црна

Shopping Cart
Scroll to Top