ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР – PELIKAN ПРЕМИУМ

ДУПЛА ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР – PELIKAN ПРЕМИУМ

 

ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР ПЕЛИКАН – дупла пластична острилка со висок квалитет. Има модерен и интересен дизајн. Острилката има сечиво од нерѓосувачки челик и контејнер кој ги собира остатотците од острењето.

Достапна и во блистер пакување и на дисплеј.

Shopping Cart
Scroll to Top