ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР – MOUSE S-COOL

ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР MOUSE S-COOL – SC019

 

Пластична острилка со канистер кој ги собира остатоците од острењето. Сечивото е направено од нерѓосувачки челик. Има интересен изглед во облик на маус.

 

→ Проверете ги и останатите острилки од нашата понуда ←

 

Shopping Cart
Scroll to Top