Sale!

НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – УНИВЕРЗАЛНИ

НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – УНИВЕРЗАЛНИ

 

Ножици (17 цм) со врвен квалитет со сечиво направено од нерѓосувачки челик. Имаат ергономска и гумирана дршка за полесно прилагодување на раката и употреба. Идеални за канцелариска, училишна и домашна употреба.

Производите на Пеликан се силно препорачани од наставниците во Германија.

115 ден

НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – УНИВЕРЗАЛНИ

Shopping Cart
Scroll to Top