НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – ЗАБАВНИ

НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – ЗАБАВНИ

 

ПЕЛИКАН НОЖИЦИ FANCY – ножици со врвен квалитет со сечиво направено од нерѓосувачки челик. Имаат заоблен врв за дополнителна заштита при сечење и ергономска дршка за полесно прилагодување на раката и употреба. Совршени за училишна, канцелариска и домашна употреба.

Shopping Cart
Scroll to Top