НОЖИЦИ МАЛИ LIONER 15,5cm

НОЖИЦИ МАЛИ LIONER 15,5cm

 

НОЖИЦИ МАЛИ LIONER 15,5cm – сечиво направено од нерѓосувачки челик. Ергономска дршка за полесна употреба.

 

Shopping Cart
Scroll to Top