НОЖИЦИ ГОЛЕМИ LIONER 21cm

НОЖИЦИ ГОЛЕМИ LIONER 21cm

 

НОЖИЦИ ГОЛЕМИ LIONER 21cm – сечиво направено од нерѓосувачки челик. Ергономска дршка за полесна употреба.

 

Shopping Cart
Scroll to Top