НАЛИВ ПЕРО S-COOL – Ergonomic

НАЛИВ ПЕРО S-COOL – Ergonomic

 

Налив перо со висок квалитет и врв од нерѓосувачки челик. Има интересен дизајн, ергономски гумиран грип и систем за спречување на капење при пишување.

 

Проверете ги и останатите налив пера од нашата понуда

Shopping Cart
Scroll to Top