НАЛИВ ПЕРО – PELIKAN JAZZ ELEGANCE

НАЛИВ ПЕРО – PELIKAN JAZZ ELEGANCE

 

НАЛИВ ПЕРО – PELIKAN JAZZ ELEGANCE – висококвалитетно метално налив перо. Идеално за запишување на вашите идеи и забелешки. Елегантниот и модерен изглед дозволуваат да го користите во секоја прилика.

Достапно во две бои: црна и бела.

 

Jazz серијата е достапна и како хемиско пенкало во elegance, velvet, pastel и classic варијатна.

Jazz Elegance серијата е достапна и како комбинација од хемиско пенкало и налив перо во gift box.

Shopping Cart
Scroll to Top