Налив Перо Pelikan – Jazz Elegance White

Налив Перо Pelikan – Jazz Elegance White

 

Висококвалитетно налив перо од германскиот бренд Pelikan. Елегантниот и модерен изглед го прават ова пенкало идеално доколку сакате да оставите посебен впечаток во секоја прилика.

Достапно во повеќе бои.

450 ден

Налив Перо Pelikan Elegance White

пенкала за поклон

Поклон Ексклузивни Пенкала

Shopping Cart
Scroll to Top