НАЛИВ ПЕРО + ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – PELIKAN JAZZ ELEGANCE

НАЛИВ ПЕРО + ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – PELIKAN JAZZ ELEGANCE

 

НАЛИВ ПЕРО + ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – PELIKAN JAZZ ELEGANCE – висококвалитетни метални налив перо и хемиско пенкало спакувани во gift box. Идеално за запишување на вашите идеи и забелешки. Елегантниот и модерен изглед дозволуваат да ги користите во секоја прилика и ги прават одличен подарок за вистинските љубители на пенкала.

 

Pelikan Jazz серијата е достапна и како хемиско пенкало во elegance, velvet, pastel и classic варијатна поединечно.

Pelikan Jazz серијата е достапна и како налив перо поединечно.

 

Shopping Cart
Scroll to Top