МРСНИ БОИЦИ – PELIKAN 1/6

МРСНИ БОИЦИ – PELIKAN 1/6

 

НЕТОКСИЧНИ МРСНИ БОИЦИ од нависок квалитет наменети за најмалите уметници. Имаат модерен и забавен изглед и јаки и живи бои за поттикнување на креативноста и голема забава за децата при цртањето.

Shopping Cart
Scroll to Top