ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ТАБЛИЦА МНОЖЕЊЕ

Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. На телото на овој молив е исцртана таблицата за множење и го прави интересен за сите деца.

Дополнителен училишен прибор по математика можете да најдете на овој ЛИНК.

Shopping Cart
Scroll to Top