МИНИ ЗА ТЕХНИЧКИ МОЛИВ

МИНИ ЗА ТЕХНИЧКИ МОЛИВ

 

Квалитетни и еластични мини за тенкоминци со различна мекост и дебелина.

HB – 0,5 / 0,7 / 2,0 mm

B – 0,5 / 0,7 mm

2B – 0,5 / 0,7 mm

 

Проверете ги и останатите технички моливи од нашата понуда

Shopping Cart
Scroll to Top