МЕТАЛНО ХЕМИСКО ПЕНКАЛО

МЕТАЛНО ХЕМИСКО ПЕНКАЛО

 

МЕТАЛНО ХЕМИСКО ПЕНКАЛО на клик достапно во повеќе бои.

Боја на мстило: плава

Мина: 0.7 mm

 

Shopping Cart
Scroll to Top