МЕТАЛНА ОСТРИЛКА S-COOL

МЕТАЛНА ОСТРИЛКА СКУЛ – SC237

 

Класична метална острилка со висок квалитет изработена од нерѓосувачки материјал. Има ергономски облик и мали димензии за да може да ја собере во секој прибор.

 

→ Проверете ги и останатите острилки од нашата понуда ←

 

Shopping Cart
Scroll to Top