МЕМО СТИК КОЦКА / МЕМО ЛИВЧИЊА ВО БОЈА – 500 ЛИСТА

МЕМО СТИК КОЦКА / МЕМО ЛИВЧИЊА ВО БОЈА – 500 ЛИСТА

 

Мемо коцка со самолепливи ливчиња. Одличен начин да им оставите пораки на вашите колеги. Оставајте пораки на огласната табла, користете ги додека учите, спремате испит пак правите некој план.

Коцката има 500 ливчиња во боја и е достапна во пастелни и неон бои.

Shopping Cart
Scroll to Top