МЕМО СТИК КОЦКА / МЕМО ЛИВЧИЊА ВО БОЈА – 400 ЛИСТА

МЕМО СТИК КОЦКА / МЕМО ЛИВЧИЊА ВО БОЈА – 400 ЛИСТА

 

Мемо коцка со самолепливи ливчиња. Одличен начин да им оставите пораки на вашите колеги. Оставајте пораки на огласната табла, користете ги додека учите, спремате испит пак правите некој план.

Коцката има 400 самолепливи ливчиња во боја.

Shopping Cart
Scroll to Top