МЕМО СТИК ЖОЛТ 75×125 mm – 100 ЛИСТА

МЕМО СТИК / МЕМО ЛИВЧИЊА ЖОЛТИ – 100 ЛИСТА 75Х125 мм

 

Мемо коцка со 500 самолепливи ливчиња. Одличен начин да им оставите пораки на вашите колеги. Оставајте пораки на огласната табла, користете ги додека учите, спремате испит пак правите некој план.

Shopping Cart
Scroll to Top